Borderlands 3 kent sinds de release een uitstekende ondersteuning vanuit Gearbox Software en 2K Games. We hebben verschillende uitbreidingen zien verschijnen en ook zijn er diverse in-game evenementen geweest. De volgende grote uitbreiding is nu verkrijgbaar en het betreft hier Bounty of Blood: A Fistful of Redemption.

Deze uitbreiding is nu hier verkrijgbaar in de PlayStation Store voor €14,99 en als je een Season Pass hebt haal je de content natuurlijk ‘kosteloos’ binnen. Om deze release extra onder de aandacht te brengen, heeft Gearbox Software een launch trailer uitgebracht die je een goed idee van deze content geeft.

Behalve het ruige, op Westerns geïnspireerde verhaal tot een goed einde te brengen, biedt Bounty of Blood je ook de mogelijkheid om:

  • De weidse vlaktes van Gehenna te doorkruisen met een nieuw, zwaar-bewapend Jetbeast voertuig.
  • Vier nieuwe interactieve objecten te bemachtigen die meer complexiteit en variatie zullen toevoegen aan de gevechten die je tegenkomt.
  • Te genieten van het gezelschap van een onzichtbare verteller terwijl je nieuwe uitdagingen aangaat in de main story campaign en side missions.
  • Te helpen in de wederopbouw van het gehucht Vestige waar iedere door jou gemaakt succes een zichtbare impact heeft.
  • Te voldoen aan een groot aantal bijkomende Crew Challenges, zoals het vinden van treasures of het claimen van premies voor zowel monsters als bandieten.
  • Nieuwe Legendary loot en cosmetics te verzamelen door deze los te peuteren uit de koude, dode handen van baldadige bendeleden en verwilderde beestjes.

Om Gehenna te kunnen bereiken met je bestaande Vault Hunter heb je toegang nodig tot Sanctuary III – het ruimteschip dat je vrijspeelt door Episode 5 van Borderlands 3’s main story campaign te voltooien. Wanneer je er klaar voor bent om naar Gehenna af te reizen ga je op zoek naar de wanted poster op de tafel voor het Quick Change station op Sanctuary III.