Het eerste seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War is nu bijna een maand onderweg en voor volgende week heeft ontwikkelaar Treyarch een content update op de planning staan. Op 14 januari mogen spelers van de game een nieuwe map verwachten, zo laat de ontwikkelaar weten.

Voor de Fireteam modus zal de map Sanatorium worden toegevoegd, wat omschreven wordt als ‘Experimentele Sovjet gezondheidsretraite’. Qua modi komt ‘Drop Kick’ naar de game, die gespeeld wordt in een zes versus zes opzet. Het doel hier is om een koffer te bemachtigen met daarin nucleaire codes.

Lukt het je om de koffer te pakken, dan zul je enkel gevechten aan kunnen gaan met een krachtig pistool. De andere spelers zullen de kofferdrager moeten beveiligen, wat klinkt als een variant op de VIP Escort modus die al in de game zit.

Spelers van de Zombies modus mogen ook een nieuwe modus verwachten, Cranked zal worden toegevoegd. In deze modus zul je zelf veranderen in een zombie als je niet binnen een bepaalde tijd zombies uitschakelt. Tot slot wordt Raid aan Onslaught toegevoegd als speelbare map.