Riders Republic zal begin september verschijnen en deze game werd afgelopen weekend tijdens Ubisoft Forward uit de doeken gedaan. Iets daarvoor zagen we de game al in actie en voor meer informatie kan je bij onze uitgebreide preview terecht, zodat je een goed beeld van deze titel krijgt.

De inzet is heel duidelijk, met veel mensen online deelnemen aan activiteiten. Maar wat nu als je een liefhebber bent van dit soort games, maar juist niet sociaal wilt gamen? Dit vroegen we Ubisoft en de ontwikkelaar geeft aan dat de game volop solo activiteiten biedt. Ook alleen spelen is een mogelijkheid.

“Als je echt offline bent, daarvoor hebben we de Zen modus gemaakt waarin spelers de wereld voor zichzelf kunnen verkennen. Geen sociale aanwezigheid of andere spelers, geen navigatie restricties, spawn waar je maar wilt en ga aan de slag.

De game is ontworpen om iedereen te laten spelen op zijn eigen manier. Maar om de game echt te ervaren zoals we het ontworpen hebben, is door alle momenten te mixen. Dit van competitieve multiplayer sessies tot ontspannen exploratie en free-roaming met je vrienden, alsook intense solo evenementen.

Het is een compleet aanbod en we hopen dat iedereen een manier zal vinden om van deze ervaring op een eigen manier te genieten.”