In samenwerking met 2K Games mogen we een mooi NBA 2K22 pakket weggeven zo aan het begin van dit nieuwe jaar. Het gaat hier om een pakket met wat goodies en natuurlijk de game. Wat betreft de game, we geven de NBA 2K22 voor de PlayStation 5 weg.

Je kunt dit pakket eenmalig winnen en om kans te maken op deze sportieve titel met extra’s, dien je een NBA team samen te stellen. Hierin ben je geheel vrij en we moedigen creativiteit natuurlijk aan.

Opdracht: Maak zelf een dreamteam van NBA-sterren, jong en oud, en leg uit waarom zij in dat team thuishoren.

Stuur jouw dreamteam in door de onderstaande stappen te volgen. De beste, mooiste, meest creatieve omschrijving wint dit mooie pakket, waarna we de goodies opsturen en de game gedownload kan worden, gezien het een digitale editie van NBA 2K22 betreft.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'NBA 2K22'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en 2K Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door 2K Games.