Zodra het nieuwe seizoen van Apex Legends van start gaat kunnen we gelijk aan de slag met een nieuwe Hero: Mad Maggie. In de afgelopen dagen heeft Respawn Entertainment al het nodige over de titel gedeeld en voor aanvullende informatie kan je hier terecht.

Nu gaat het om deze nieuwe held, die van een nieuwe trailer is voorzien en je hieronder checkt. In deze video komen de verschillende specifieke eigenschappen van dit personage voorbij, maar voor het gemak hebben we die ook nog even op een rijtje gezet.

  • Passive: Warlords Ire – Maggie kan voelen wanneer er bloed in het water zit. Als ze schade toebrengt aan haar vijanden, worden deze korte tijd gemarkeerd, zodat ze makkelijker opgespoord kunnen worden. En doe geen moeite om te vluchten: Maggie beweegt nog sneller als ze een jachtgeweer bij zich heeft.
  • Tactical: Riot Drill – Het is nergens veilig. Maggies Riot Drill hecht zich aan objecten en verbrandt vijanden die dekking aan de andere kant hebben gezocht.
  • Ultimate: Wrecking Ball – De belichaming van Maggies liefde voor vernietiging. De Wrecking Ball zorgt voor een allesverwoestende explosie zodra hij contact maakt met de vijand.