Techland heeft aangekondigd dat Dying Light 2: Stay Human woensdag weer een update krijgt. Het betreft hier update 1.3.0 en die zal New Game+ aan de game toevoegen, zoals de ontwikkelaar eerder al beloofde. Het laat je toe alles mee te nemen uit je eerdere playthrough, waarbij je nieuwe uitdagingen voor je kiezen krijgt.

Verder zal het mogelijk zijn om 30 nieuwe Inhibitors te vinden, waarmee je health en stamina kunt upgraden. De vijanden zijn echter ook moeilijker, want die schalen omhoog met het level van Aiden. Daar komt nog bij dat er speciale gevechtsmomenten zijn, die aangegeven worden met gouden markeringen. Wat dit speciaal maakt zijn de unieke vijanden, dus je krijgt de nodige uitdaging om te trotseren.

Tot slot zal de update nog wat bugs fixen en een aantal death loops wegwerken, zodat spelers niet langer vast komen te zitten. Ook is het fijn dat er een FOV-slider wordt toegevoegd aan de game op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Voor meer specifieke details verwijzen we je graag naar de onderstaande video.