Het nieuwe seizoen in Destiny 2, Season of the Haunted, is live gegaan en daar hoort natuurlijk een trailer bij om meer te laten zien. De update die het nieuwe seizoen aan de game heeft toegevoegd is gisterenavond uitgerold en iedereen kan nu met nieuwe uitdagingen, quests en meer aan de slag.

In het nieuwe seizoen speelt de Leviathan een belangrijke rol, die terug is gekomen om contact te maken met het Pyramideschip bij de maan. Als gevolg hiervan ontwaken nachtmerries uit het verleden waar je als speler mee geconfronteerd wordt.

Verder bevat het nieuwe seizoen de volgende punten:

  • Nightmare Containment (gratis voor alle spelers) – Het kwaad resoneert in de romp van het schip van Calus. Roep de nachtmerries op en zuiver ze met vuur.
  • Sever – Navigeer door de labyrintische onderbuik van de Leviathan, ontdek de waarheid achter het sinistere plan van Calus en verbreek de nachtmerries die hij onder controle heeft.
  • Solar 3.0 (gratis voor alle spelers) – De Solar-subklasse heeft een compleet nieuw ontwerp gekregen en bevat nu ook het aanpasbare Aspects- en Fragments-systeem. Ontwaak het vuur van je creativiteit, ontdek nieuwe builds en bewijs dat er nooit een slecht moment is om vuur met vuur te bestrijden.
  • Trespasser Exotic Sidearm (gratis voor alle spelers) – De Shiro-4 keert terug uit de originele Destiny en laat de bliksem flitsen door het aangetaste goud van de Leviathan. Spelers met een Season Pass kunnen dit wapen direct vrijspelen.
  • Nieuwe Season Pass, gear, mods, bijgewerkt Solstice-evenement en meer!