Het is niet de eerste keer dat de volgens velen GOAT van de NBA met zijn gezicht zal pronken op een van de NBA 2K-games, maar een legende als Michael Jordan is iets waar NBA-fans nooit op uitgekeken zullen raken. Dus hij wordt wederom ingezet.

Naast dat het rugnummer van de legende zal prijken op de nieuwe Championship Edition, zal er ook een heuse Michael Jordan Edition verschijnen van NBA 2K23. Nummer 23 is in het basketballen natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan Jordan.

Dit brengt tevens de Jordan Challenge terug naar NBA 2K met vijftien uitdagingen, waarvan tien oude bekende uit NBA 2K11. De Championship Edition belooft de meest uitgebreide versie van NBA 2K ooit te worden. Deze zal onder andere ook een jaarabonnement op de NBA League Pass bevatten, waarmee je alle NBA wedstrijden live bekijkt.

Om deze stortvloed aan NBA 2K23 info compleet te maken, maakt 2K Games ook bekend dat NBA 2K23 op 9 september zal verschijnen. Vanaf morgen kan je de game alvast pre-orderen. NBA 2K23 zal verschijnen voor pc en consoles. Welke consoles precies is op het moment van schrijven nog niet bekend.