Afgelopen dinsdag verscheen de Eerste Wereldoorlog shooter Isonzo voor verschillende platformen. Deze shooter van Nederlandse makelij is het derde deel in de WW1 Series en volgt Verdun en Tannenberg op. Op dit moment zijn we nog druk bezig met de review, dus voor een eerste indruk verwijzen we je graag door naar onze preview.

In samenwerking met uitgever Game Drive mogen we nu drie keer een exemplaar van deze shooter weggeven en dat voor een platform naar keuze. Isonzo is beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Wat moet je doen om kans te maken? Heel eenvoudig, geef antwoord op de onderstaande drie vragen:

Vraag 1: Welke facties vechten tegen elkaar in Isonzo
Vraag 2: Hoe heet de nieuwe multiplayer modus die dit deel introduceert?
Vraag 3: Waar ligt Isonzo tegenwoordig?

Weet jij de antwoorden? Volg dan de onderstaande stappen en stuur je deelname in. Zet daarbij ook het platform waarvoor je de game graag zou willen winnen. Zodra de prijsvraag is afgelopen zullen we de winnaars persoonlijk per mail benaderen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Isonzo'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Game Drive zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 25 september 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Game Drive.