Session: Skate Sim verschijnt op 22 september en zo vlak voor de release heeft de ontwikkelaar een nieuwe video uitgebracht, waarin vier van de in totaal zestien skaters voorgesteld worden. Deze skaters zitten bij de release van de game inbegrepen en het zijn grote namen: Torey Pudwill, Louie Barletta, Samarria Brevard en Ryan Thompson.

Deze skaters zijn allemaal speelbaar in de game en komen natuurlijk met een eigen stijl. Bij de trailer stuurde uitgever Nacon ons ook een overzicht van de vier skaters en dat luidt als volgt:

  • Torey Pudwill – Torey is zonder meer een van de creatiefste skaters van het moment. Deze skateboard-verslaafde is altijd bezig zijn techniek te verbeteren en laat zich nergens door stoppen!
  • Louie Barletta – Louie blijft maar komen met indrukwekkende nieuwe tricks. Hij werkt hard en geconcentreerd om zijn potentie volledig waar te maken, maar vergeet nooit dit met plezier te doen. Voor hem is fun het belangrijkste van skateboarding.
  • Samarria Brevard – Samarria is van nature nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe spots. En zo weet ze altijd de beste plekjes te vinden. Ze heeft ook een ongekend uithoudingsvermogen, dat vele skaters bewonderen!
  • Ryan Thompson – Deze inwoner van Austin gelooft dat skateboarden de leukste manier is om je vrije tijd door te brengen. Ryan zoekt altijd naar nieuwe spots en past zijn skate-stijl aan op de stad waarin hij ze vindt.

Overigens is de hele line-up van skaters al bekend. De andere twaalf aanwezige skaters in de game zijn: Annie Guglia, Antiferg, Beagle, Billy Marks, Daewon Song, Dane Burman, Donovan Strain, Jahmir Brown, Manny Santiago, Mark Appleyard, Ribs Man en Nora Vasconcellos.

Meer weten over Session: Skate Sim? Check dan hier onze preview.