In samenwerking met Warner Bros. Games mogen we vandaag een mooi pakket van Gotham Knights weggeven. Deze superhelden game plaatst je in de schoenen van maar liefst helden, die Gotham City moeten ontdoen van al het gespuis.

Het avontuur is alleen te spelen, maar ook in coöp. Daarbij krijg je met de vier verschillende personages onder de duimen diverse speelstijlen ter beschikking en de stad zelf is natuurlijk een plezier om te verkennen.

Het pakket dat we mogen weggeven bestaat uit het volgende:

  • Gotham Knights Deluxe Edition
  • Gotham Knights speelkaarten
  • Gotham Knights comic

Let op: de game betreft de Xbox Series X|S versie van het spel.

Wat moet je doen om kans te maken? Heel eenvoudig, vertel ons wat een held een echte superheld maakt. Zijn dat zijn krachten, zijn maatschappelijke betrokkenheid of juist z’n specifieke skills? Leg uit wat in jouw ogen een held tot een superheld maakt.

Stuur jouw inzending in en volg daarbij de onderstaande stappen. Meer weten over Gotham Knights? Check dan hier onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Gotham Knights'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Warner Bros. Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros. Games.