Een van de eerste games die in 2023 uitkwam was Fire Emblem Engage, die exclusief voor de Nintendo Switch verscheen. Deze game kreeg in onze review destijds een uitstekende score, dus het is een titel die je eigenlijk niet mag missen. Toch gemist? Dan zit je hier goed!

In samenwerking met Nintendo geven we namelijk de Devine Edition van Fire Emblem Engage weg via deze actie. Dit pakket komt met de game, maar bevat ook nog verschillende leuke extra’s. Om precies te zijn bevat deze uitgave het volgende:

  • Exemplaar van Fire Emblem Engage
  • Steelbook
  • Artkaarten
  • Poster
  • Artbook

Om kans te maken op deze editie ter waarde van € 99,99 dien je de onderstaande twee vragen te beantwoorden:

Vraag 1: Hoe heet de centrale hub in de game?
Vraag 2: Wat zijn Emblem Rings?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarbij de onderstaande stappen. Wie weet kan jij binnenkort met Fire Emblem Engage aan de slag op jouw Nintendo Switch en geniet je van alle leuke extra’s die bij dit pakket inbegrepen zitten.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Fire Emblem Engage'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 9 januari 2024. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Nintendo.