Wij van PSX-Sense houden van een beetje afwisseling. Na wat doorgaanse koopjes en tussendoor wat Collector’s Editions is het nu tijd voor de games die nog moeten komen: de pre-orders! De ‘Zondag Budgetdag’ zal voortaan elke laatste zondag van de maand de focus leggen op de nieuwste games in de volgende maand, voor de laagste prijs. Smaakt dit naar meer? Check dan even de onderstaande highlights voor de maand juni. Vind jij onderstaande games ergens goedkoper, vergeet het dan niet even hier te melden!

The Last of Us, release 14 juni

De brute overlevende Joel en het moedige tienermeisje Ellie moeten de handen ineen slaan om de reis door de VS heelhuids af te leggen. Onderweg verkennen ze verlaten steden die één zijn geworden met de natuur, en ontdekken ze een bevolking die is uitgedund door een moderne plaag. Overlevenden zien die elkaar uitmoorden voor eten is alledaags geworden, waardoor dit duo snel wapens en alles wat ze maar te pakken kunnen krijgen zal moeten opsporen om te kunnen overleven.

 

Remember Me, release 7 juni

Neo-Parijs. 2084. Persoonlijke herinneringen kunnen worden gedigitaliseerd en verhandeld. De laatste vormen van privacy en intimiteit zijn verdwenen sinds de explosieve groei van de sociale media aan het begin van de eenentwintigste eeuw. De wereldbevolking heeft deze nieuwe samenleving geaccepteerd in ruil voor het gemak waarin de nieuwe technologieën kunnen voorzien. Maar dankzij de geheugeneconomie hebben een klein aantal personen de macht over de complete samenleving.

 

   • Prijs: €46,25
   • Verzendkosten: Gratis
   • Onze preview: Remember Me
   • Link: Zavvi
   • Extra’s: #Neo-Paris Pack – Unieke pressen move, Exclusieve dragon punch, PlayStation 3 Thema en Avatar

Deadpool, release 28 juni

Ik weet niet of je mij kunt horen tussen al mijn geweldigheid door, dus spits je oren! Er zijn een paar dingen die ik duidelijk wil maken voordat je je klauwen zet in deze übervette game: (Daar gaan we) Ik, Deadpool, ben een huurling wiens wonden pijlsnel kunnen helen. Men beschrijft mij als instabiel, wat gewoon helemaal loco is (Wacht, zegt de jeugd van tegenwoordig nog loco?…) Ik snak slechts naar twee dingen, zijnde chimichangas en meer chimichangas. (Je weet niet wat chimichangas zijn? Kijk gewoon naar de vijfde screenshot – zelf gemaakt!) Ik ga in deze game strijden om de veiligheid van mensen én mutanten te vrijwaren. (En ja, zelfs die van menstanten, haha.) Dus uh, ja, ik ben klaar voor zowat alles!