Over twee weken ligt The Last of Us in de winkels en dit belooft een fantastische game te worden. Op dit moment hebben Sony en Naughty Dog enkel informatie vrijgegeven evenals beelden van de singleplayer. De game bevat echter ook een multiplayer, maar daar weet eigenlijk helemaal niemand wat van.

Met een release over twee weken is het toch wel tijd om de multiplayer te onthullen en dit zal gelukkig niet lang meer duren. Zodra we daarover meer horen lees je het hier. Wel hebben we details voor je over wat de plannen voor de downloadbare content zijn.

In totaal zullen er drie pakketten gaan verschijnen en deze zijn zowel voor de single- als multiplayer. Eén van de drie pakketten zal singleplayer content zijn en dit is als aanvulling op het verhaal van de game bedoeld, aangezien er blijkbaar meer te vertellen is dan wat je in de game te horen en zien krijgt.

De andere twee pakketten zullen op de multiplayer gericht zijn. Deze pakketten zullen onder andere nieuwe maps bevatten alsook andere uitbreidingen. Dit zullen wellicht nieuwe personages en meer zijn.