The Last of Us is een fantastische game die elke PlayStation 3 bezitter eigenlijk in bezit moet hebben of in ieder geval op het verlanglijstje heeft moeten staan. Naughty Dog heeft een meesterwerk afgeleverd dat aan ieder aspect van de game af te lezen valt en daarom kreeg de game ook een prachtige score hier op PSX-Sense.

In samenwerking met Sony PlayStation mogen we The Last of Us weggeven, maar in plaats dat het gaat om gewone exemplaren hebben we deze keer een bijzondere prijsvraag voor jullie. We geven drie pakketten weg en één van deze pakketten kunnen we tot hoofdprijs benoemen vanwege de toffe extra in de vorm van een figurine.

Hoofdprijs

 • The Last of Us in unieke uitgave (wereldwijd slechts 2505 van beschikbaar)
 • The Last of Us cap
 • The Last of Us hoodie
 • The Last of Us iPhone hoesje
 • Joel & Ellie figurine

Tweede en derde prijs

 • The Last of Us in unieke uitgave (wereldwijd slechts 2505 van beschikbaar)
 • The Last of Us cap
 • The Last of Us hoodie
 • The Last of Us iPhone hoesje

Een mooiere The Last of Us prijsvraag ga je niet tegenkomen en gezien de omvang van deze toffe prijsvraag zul je deze keer twee vragen moeten beantwoorden om kans te maken op een The Last of Us pakket.

Vraag 1: Welke actrice speelt de rol van Ellie in de game?

Vraag 2: Doordat The Infected blind zijn gebruiken zij een bijzondere manier om te navigeren en obstakels te bepalen. Wat is deze manier?

Stuur je antwoord in via de onderstaande stappen en bij het correct insturen van de antwoorden maak jij automatisch kans op één van de drie pakketten.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Last of Us'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 1 juli 2013. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.