Op het Japanse Tales of Festival heeft uitgever Bandai Namco een nieuwe trailer vrijgegeven voor de recent aangekondigde nieuwste game in de bekende JRPG-reeks. De nieuwe trailer gebruikt beelden uit de eerdere trailer, gemengd met wat nieuwe informatie.

Zo leren we bijvoorbeeld voor het eerst de namen van de protagonisten in de game: Alphen en Shionne, die vertolkt zullen worden door respectievelijk Takuya Sato en Shino Shimoji. Takuya Sato kondigde hierbij ook aan in een tweet dat hij erg enthousiast is te mogen deelnemen aan het project, maar dat hij momenteel nog geen verdere info over het verhaal kwijt kan.

Verder werd ook duidelijk dat de 2D-anime sequenties in de game onder handen worden genomen door Studio Ufotable. Studio Ufotable was eerder al verantwoordelijk voor onder andere de topanime Fate/Zero en Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works, maar ook Tales of Zesteria the X, een anime die gebaseerd is op eerdere Tales-games. We kunnen er dus vanuit gaan dat de animatie alleszins in orde zal zijn.

De nieuwe trailer zelf werd specifiek gemaakt voor het eerder genoemde Tales Of Festival in Japan, waardoor de video niet van een Engelse voice-over of ondertiteling is voorzien. Haal dus je beste Japans boven, activeer Google Translate in een apart tabblad of vul zelf in wat je denkt te horen. Geniet hoe dan ook van de nieuwe trailer van Tales of Arise, die je hieronder kan bekijken: