Rainbow Six Siege en La Casa de Papel hebben vanaf vandaag tot 25 november een cross-over evenement. Dit maakte uitgever en ontwikkelaar Ubisoft bekend middels een persbericht. Tijdens dit evenement zul je in de Hostage-modus allerlei elementen uit de bekende Netflix serie terugvinden. Zo is de gijzelaar ditmaal gekleed in het iconische pak en het masker die ook te zien zijn in La Casa de Papel.

Tevens kun je voor de Operators Vigil en Hibana voor 1680 R6 Credits een achttal unieke cosmetische items aanschaffen. In deze bundels zitten hetzelfde eerdergenoemde pak en masker, maar bijvoorbeeld ook wapenskins en charms. Rainbow Six Siege is overigens vanaf 21 tot 25 november geheel gratis te spelen, wat betekent dat ook nieuwe spelers het evenement kunnen meemaken.

Ten slotte is de tactische shooter gedurende deze periode tot en met 70% korting te verkrijgen, dit is wel afhankelijk van de editie die je aanschaft. Natuurlijk neem je jouw geboekte progressie mee naar de volledige game, mocht je ervoor kiezen die aan te schaffen. Al met al een zeer leuk evenement dus, samen met een mooi moment voor nieuwe spelers om in te stappen. Gaan jullie je innerlijke ‘El Profesor’ loslaten?