Op Tsushima heb je ongelooflijk veel plekken die erg fotogeniek zijn. Via de nieuwste uitbreiding, die te vinden is in de Director’s Cut, komt er een heel eiland bij, genaamd Iki. Hier kun je natuurlijk ook weer naar hartenlust mooie foto’s maken. PlaySense organiseert daarom een fotowedstrijd, waarmee je kans maakt om een code te winnen van Ghost of Tsushima: Director’s Cut.

Mocht je de PS4-versie in bezit hebben, maar de uitbreiding nog niet hebben. Dan kun je door foto’s te maken in de PS4-versie kans maken op de verbeterde uitgave, die zeker de moeite waard is. Via onze Discord kan je jouw mooiste screenshots posten en over anderhalve week kiezen wij een winnaar uit. In overleg plaatsen wij de winnende foto op de site en kan je gaan genieten van het eiland Iki.

Mocht je al in onze Discord zitten, weet dat je ons ook nog kan volgen op Instagram, Facebook en Twitter voor de laatste nieuwtjes of om in de gaten te houden wie de winnaar van deze actie is. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation en KaartDirect.nl. Jouw adres voor het aanschaffen van nieuw PlayStation tegoed en een PlayStation Plus abonnement.