Het is al even bekend dat Assassin’s Creed: Valhalla een tweede jaar aan ondersteuning met nieuwe content krijgt. Eerder deze week dook een gerucht op dat suggereerde dat er mogelijk dit kalenderjaar nog nieuwe content wordt uitgebracht en dat er in maart 2022 een enorme uitbreiding verschijnt. Het gaat nu nog om geruchten, maar we hoeven niet lang meer te wachten op officieel nieuws.

Ubisoft heeft namelijk aangekondigd dat de toekomst van Assassin’s Creed: Valhalla aanstaande maandag, 13 december, zal worden onthuld. Op YouTube gaat op 13 december om 18:00 uur een video in première die laat zien wat spelers de komende tijd aan nieuwe content kunnen verwachten.

https://twitter.com/assassinscreed/status/1469351270817353732

De onthulling van Ubisoft is dus nabij, maar het lijkt erop alsof we vroegtijdig al meer weten. Op Reddit wordt gemeld dat er via Chinese winkels een nieuwe uitbreiding voor Assassin’s Creed: Valhalla gelekt is. De DLC zou volgens het bericht Dawn of Ragnarok heten en de officiële beschrijving die gelekt is noemt het “de meest ambitieuze uitbreiding in de geschiedenis van Assassin’s Creed”. Als de gelekte informatie klopt, zou deze DLC op 10 maart 2022 moeten verschijnen. Aanstaande maandag weten we meer!