Het nieuwe seizoen van Apex Legends genaamd ‘Saviors’ staat op het punt om van start te gaan aankomende dinsdag, reden genoeg dus voor Respawn Entertainment om wat nieuwe informatie naar buiten te brengen. We mogen genoeg nieuwe content verwachten, zoals een nieuwe hero, grote veranderingen op de map en nog veel meer.

Zoals al eerder bekend werd gemaakt zal het nieuwe seizoen een gloednieuwe hero genaamd Newcastle introduceren. Daarnaast voegt de ontwikkelaar ook een nieuwe locatie op de map Storm Point toe waar spelers zich zullen bevinden in én op een gigantisch karkas van een zeemonster.

Dat is echter nog niet alles, zo komt er ook een nieuwe PvE minigame in het nieuwe seizoen: ‘IMC Armouries’. Wanneer je naar deze locaties op de map gaat, zal je het opnemen tegen Spectres (computergestuurde spelers). Mocht je deze Spectres verslaan, dan zal je beloond worden met wapens en andere soorten loot.

Het nieuwe seizoen van Apex Legends begint op 10 mei, maar dat is niet de enige grote release van Apex Legends deze maand. Apex Legends Mobile wordt namelijk ook deze maand wereldwijd uitgebracht.