Zoals elke andere maand heeft IO Interactive meer informatie uit de doeken gedaan omtrent de Hitman III content voor deze maand. Als onderdeel van de gratis locatie rotatie, is momenteel één van de vier koningssteden uit Marokko aan de beurt: Marrakesh. Iedereen, ook degene die de eerste game niet bezitten, kunnen de map nog ontdekken tot 12 juni.

Natuurlijk zijn er ook weer een paar Elusive Targets van de partij deze maand. Nu kan je achter een zakenman in Whittleton Creek aan. De man is een seriemoordenaar waar je tot 13 juni mee kan afrekenen. Verder zal je vanaf 10 juni ook kunnen jagen op Vito Đurić, een wapenhandelaar met een serieuze reputatie.

Op 16 juni verschijnen er drie nieuwe Elusive Target Arcades, met als beloning de White Ruby Rude 300 Sniper Rifle. Het wapen kent een hoge precisie en de geluiddemper zorgt ervoor dat je in alle stilte je doelwitten kan ombrengen. Juni wordt afgesloten met community contracten op de 23ste en 30ste. Beide contracten hebben een zomers thema en voor meer informatie kan je hier terecht.

Hitman III is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.