Op FarmCon, het Mekka voor liefhebbers van tractoren en pikdorsers, heeft GIANTS Software een hoop nieuwigheden voor Farming Simulator 22 aangekondigd. Er komt een nieuwe map naar de game, alsook de nodige extra voertuigen.

Zo zal op 23 augustus een Vermeer Pack verschijnen, waarin onder andere de ZR-5 zit, een zelfrijdende balenpers. Verder zitten er nog vier andere machines van het merk Vermeer in deze uitbreiding.

Op 27 september verschijnt dan weer het Pumps N’ Hoses pack met daarin een hoop pompen en slangen om kunstmest efficiënter te kunnen verspreiden. Tot slot komt er in november ook nog een Platinum Expansion en de Platinum Edition aan.

Deze uitbreiding voegt nog eens meer dan 40 nieuwe machines van onder andere de Volvo Group aan de game toe, net zoals de nieuwe map genaamd Silverrun Forest. Nieuwkomers kunnen de Platinum Edition aanschaffen, die al deze content gelijk bundelt met de game, zoals recent al bekend werd gemaakt.

Op dit moment zijn er ook twee John Deere tractoren gratis te downloaden, namelijk de 5M Series en de 710. Farming Simulator 22 is beschikbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.