Square Enix heeft aangekondigd dat de volgende grote update voor Final Fantasy XIV begin januari 2023 uitgerold zal worden. Het gaat hier om patch 6.3 met de naam ‘Gods Revel, Lands Tremble’. Deze update komt natuurlijk met technische fixes en verbeteringen, maar zal ook de nodige uitbreidingen en nieuwe features toevoegen.

De hoogtepunten zijn dat het duty support systeem verder uitgebreid zal worden, de Heavensward dungeons zullen nu ook worden toegevoegd. Met andere woorden: het zal mogelijk zijn om bijna de hele game alleen te spelen.

Verder zal Gods Revel, Lands Tremble nieuwe main scenario quests en side story quests introduceren. Ook ontbreekt het niet aan nieuwe trials en raids. Tot slot zal het mogelijk zijn om nog meer huizen te kopen en er wordt een nieuwe map aan de Gold Saucer toegevoegd.

Na de release van deze update zal update 6.35 uitgerold worden. Die zal voornamelijk quality of life verbeteringen doorvoeren en wat meer kleinschalige nieuwe features brengen, zoals nieuwe ranks, dieren en meer.