Met deze twaalfde prijsvraag komt er een einde aan onze najaars/nieuwjaarsactie. We geven deze speciale editie van Saints Row weg voor de PlayStation 4 en naast dat deze uitgave natuurlijk de game zelf bevat, mag je ook rekenen op wat leuke extra’s.

Het pakket bestaat uit het volgende:

 • Exemplaar van Saints Row voor de PS4*
 • Steelbook
 • Vier ansichtkaarten
 • Vier personage kaarten
 • Mini artbook
 • Dubbelzijdige poster
 • Expansion Pass
 • Extra in-game content

Een erg mooi pakket, niet? Niet alleen kan je met de game aan de slag, ook toekomstige content zit bij deze editie inbegrepen én je krijgt er wat leuke fysieke extra’s bij. Kortom, doe mee en win dit exemplaar van Saints Row.

Om kans te maken dien je ons te vertellen hoe jij de Saints naar de top van de onderwereld gaat helpen. Hoe je dat doet mag je geheel zelf weten, maar hoe origineler je bent, des te meer kans je maakt.

Heb jij je creatie klaar? Stuur die dan in door de onderstaande stappen te volgen en wie weet kan jij binnenkort je eigen Saints imperium gaan opbouwen in de game!

* De game is ook speelbaar op de PS5 (met disc drive).

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Saints Row'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Koch Media zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 8 januari 2023. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Koch Media.