Spider-Man 2 heeft nog geen exacte releasedatum gekregen, maar Insomniac Games heeft al wel meermaals laten weten dat de game gepland staat voor aankomend najaar. Sony zelf doet nu ook een duit in het zakje wanneer we de game kunnen verwachten.

Sony heeft tijdens het bekendmaken van hun financiële situatie even kort Spider-Man 2 aangehaald. Er werd namelijk medegedeeld dat de PlayStation 5-exclusive gepland staat voor dit fiscale jaar.

“We are planning to release a major title, Marvel’s Spider-Man 2, this fiscal year, and we aim to continue creating new IP, rolling out catalogue titles for PC, and strengthening live service development.”

Fiscaal jaar 2024 loopt tot en met 31 maart 2024, dus er wordt niet gezegd dat Spider-man 2 dit jaar zal verschijnen. De aangegeven ‘release window’ van Insomniac van aankomen najaar valt natuurlijk wel gewoon in dit fiscale jaar.

Het ziet er dus naar uit dat Sony het zekere voor het onzekere neemt en een slag om de arm houdt wat betreft de release van de PlayStation 5-exclusive. Er zijn echter geen tekens dat Spider-Man 2 achter ligt op schema, dus gaan we ervan uit dat het spel dit najaar te spelen zal zijn.

Als het goed is krijgen we in ieder geval al snel wat van de game te zien. Wellicht dat we dan ook meer horen over de releasedatum.