Take-Two Interactive CEO Strauss Zelnick heeft zich recent uitgesproken over Grand Theft Auto VI. De CEO liet bijvoorbeeld weten dat het zeer onwaarschijnlijk is dat het spel vóór april 2025 zal worden uitgebracht. Daarnaast liet Zelnick zich uit over het lekken van de trailer afgelopen december.

In gesprek met IGN liet Zelnick weten dat het lekken van de trailer “teleurstellend” was, maar dat hij niet het idee heeft dat het een negatieve impact op het bedrijf heeft gehad.

“It’s amazing when the trailer announcement is huge news, and then we were very gratified when the trailer broke the internet… so we couldn’t be happier or more excited. In terms of the leak, that’s always disappointing for the team, but ultimately, I don’t think it hurt us.”

In 2022 was er ook al een groot lek. Meer dan vijftig minuten aan beelden van Grand Theft Auto VI werden verspreid over het internet door hacker Arion Kurtaj, die onderdeel was van hackersgroep Lapsus$. Dit lek heeft volgens Take-Two geen invloed gehad op de verdere ontwikkeling van het spel.