We herinneren ons allemaal nog wel de missie uit Call of Duty: Modern Warfare 2 waarin we als undercover agent met een groep terroristen een vliegveld vol met onschuldige burgers konden neerschieten. Bij deze missie hadden we de keuze om dit al dan niet te doen. Niet alleen Modern Warfare 2 bevatte schokkende elementen, want op het net zijn nu ook schokkende beelden van Modern Warfare 3 te zien.

De missie uit Call of Duty: Modern Warfare 2 zorgde zowel bij de gamers als bij de media voor heel wat opschudding. De mensen waarbij het toen niet in goede aarde viel, zullen waarschijnlijk het volgende filmpje ook niet tolereren.

Het komende deel bevat spoilers met betrekking tot Call of Duty: Modern Warfare 3!
In de cutscene zien we een vader die zijn dochter en vrouw meeneemt naar de Big Ben in Londen. Wanneer er een truck aan komt rijden, explodeert die waarna er een giftig gas ontsnapt waardoor de hele familie dood gaat. Het opblazen van de truck was een aanslag door terroristen die ook elders in Europa aanslagen willen plegen. Het is niet zeker of we mogen kiezen om de missie al dan niet te spelen.

Tevens hebben we de gameplay om de missie heen gevonden. De beelden waarover we het hebben zijn te zien vanaf 4:10

http://youtu.be/A01X7tbbhL8