http://playsense.nl/images/file/img_564f255a2ad06.jpg

De ontwikkelaar achter Rocket League ziet geen heil in een Season Pass en dus zul je deze voorlopig dan ook niet zien verschijnen. Dit betekent overigens niet dat er niet nog meer betaalde downloadbare content voor Rocket League gaat verschijnen, men heeft namelijk nog een hele hoop op de planning voor de fans.

Psyonix Studios, de ontwikkelaar achter Rocket League, heeft wel gezien dat er een hoop vraag is naar een Season Pass, maar men staat er gewoon niet achter. Ze hebben gekeken en getwijfeld om het te doen, maar de kans dat het gaat gebeuren is relatief klein. Ze houden er namelijk niet van om een belofte te doen voordat de content überhaupt gemaakt is.

“Season Passes are still something we don’t have plans to do. We have seen demand for it, which is why we’ve considered *maybe* doing it, but really, it’s not likely.

We just don’t like the idea of selling the “promise” of content before we’ve made the content itself. We also want people to feel like, if they’re giving us money, they’re getting something for it immediately, not eventually.”