Volgende week vrijdag verschijnt The Crew 2, maar je kan de game momenteel al spelen dankzij de open beta. Om de aanstaande release te vieren, hebben we in samenwerking met Ubisoft een erg leuke actie. We mogen namelijk een The Crew 2 goodiepakket weggeven en die bestaat uit het volgende:

  • The Crew 2 T-shirt
  • The Crew 2 pet
  • The Crew 2 lanyard
  • The Crew 2 poster
  • The Crew 2 patch

Om kans te maken op dit goodiepakket zul je de onderstaande twee vragen moeten beantwoorden.

Vraag 1: Noem drie soorten voertuigen waarmee je de wereld van The Crew 2 kunt verkennen.
Vraag 2: Waar speelt de game zich af?

Weet jij de antwoorden? Stuur die in en volg daarbij de onderstaande stappen. Zet voor het gemak ook even je adresgegevens erbij, dat maakt het afhandelen gemakkelijker mocht je de winnaar zijn. Meer weten over The Crew 2? Lees dan hier onze hands-on preview.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'The Crew 2'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Ubisoft zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 28 juni 2018. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Ubisoft.