We trappen onze grote prijzenactie af met een eerste prijsvraag in samenwerking met Sony Interactive Entertainment. We mogen namelijk maar liefst vier keer een exemplaar van Spider-Man: Miles Morales voor de PlayStation 4 weggeven! Dit is echter niet alles, want we doen er ook nog een hoop goodies bij in de vorm van een hoofdprijs.

Hierdoor ontstaan er twee pakketten en bij deelname ding je automatisch mee naar de hoofdprijs, al moet je daar natuurlijk wel wat voor doen. Voordat we de prijsvraag bespreken, zetten we eerst op een rijtje wat de inhoud van het pakket is.

Hoofdprijs

 • Spider-Man: Miles Morales rugzak
 • Spider-Man: Miles Morales hoodie
 • Spider-Man: Miles Morales T-shirt
 • Spider-Man: Miles Morales pet
 • Spider-Man: Miles Morales notitieboek
 • Spider-Man: Miles Morales exemplaar voor de PS4

Andere prijzen

 • Spider-Man: Miles Morales exemplaar voor de PS4
 • Willekeurige goodie

Goed, tijd voor de daadwerkelijke prijsvraag. Om kans te maken op deze prijzen dien je de onderstaande drie vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Wie spreekt de stem van Miles Morales in?
Vraag 2: Wie is de bedenker van Miles Morales?
Vraag 3: Welke podcaster heeft een hekel aan Spider-Man?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in volgens de onderstaande stappen en dan maak je automatisch kans op een van deze prijzen. Indien je ertoe bereid bent, zet voor het gemak je adresgegevens bij je inzending. Dit maakt het opsturen gemakkelijker mocht je de winnaar zijn.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Spider-Man'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Sony Interactive Entertainment zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2021. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony Interactive Entertainment.