In samenwerking met Activision hebben we vandaag nog een tweede prijsvraag en daarbij geven we hun meest recente titel weg: Call of Duty: Vanguard. Deze shooter is sinds begin november verkrijgbaar en bestaat natuurlijk uit een mooie singleplayer, een actievolle multiplayer en een Zombies modus.

Met een recente update is er tevens nieuwe content aan de shooter toegevoegd, waardoor je hier zeker een lange tijd mee vooruit kunt. We geven de game drie keer weg en dat voor de volgende drie platformen: PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Om kans te maken op deze titel dien je twee vragen te beantwoorden:

Vraag 1: Hoe heet de befaamde Russische sluipschutter uit de singleplayer?
Vraag 2: Wie speelt de rol van Jannick Richter?

Weet jij de antwoorden? Stuur die dan in en volg daarvoor de onderstaande stappen. Vergeet daarbij niet te vermelden welk platform jouw voorkeur geniet. Weet dat het een downloadcode betreft, dus geen retailexemplaar. Meer over de shooter lees je in onze review.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Call of Duty: Vanguard'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Activision zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 januari 2022. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.