Far Cry 6 ontving eind vorig jaar de eerste uitbreiding, waarin je de rol aannam van Vaas Montenegro die we natuurlijk kennen uit Far Cry 3. Ook Pagan Min en Joseph Seed uit respectievelijk Far Cry 4 en 5 zullen hun opwachting maken en de komst van de eerstgenoemde is erg dichtbij.

Ubisoft heeft aangekondigd dat Pagan: Control, de tweede uitbreiding voor Far Cry 6, vanaf 11 januari verkrijgbaar zal zijn voor de game en dat op alle platformen waarop de titel te spelen is. De derde uitbreiding waarin Joseph Seed de hoofdrol speelt zal later dit jaar verschijnen.

In Pagan: Control, belichamen spelers Pagan Min, de iconische schurk uit Far Cry 4. Er staat een gloednieuwe ervaring geïnspireerd op het roguelite-genre dat zich afspeelt in de diepten van de verontruste psyche van de schurk voor hen klaar. Pagan: Control, een combinatie van intense actie en verhalen, biedt spelers een unieke kans om de geest van Pagan te verkennen, meer te weten te komen over zijn verleden en het op te nemen tegen bekende gezichten terwijl hij worstelt om te ontsnappen aan zijn cyclus van schuld en spijt.