Afgelopen weekend lekte de box-art van WWE 2K22 al en nu heeft 2K Games bevestigd dat Rey Mysterio inderdaad de ster is die op het hoesje van de game zal prijken. Ook heeft 2K Games wat screenshots van de game gedeeld en bekendgemaakt welke edities er zoal op stapel staan.

De game verschijnt op 11 maart 2022 en er zullen vanaf die datum vier verschillende edities verkrijgbaar zijn. Hieronder op een rijtje wat je in dat opzicht mag verwachten:

  • Standaard editie – Zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar
  • Cross-gen bundel – Zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar voor twee systemen (last- en current-gen)
  • Deluxe Edition – Zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar (op pc alleen digitaal). Deze editie bevat de standaard uitgave van de game, aangevuld met het Undertaker Immortal pakket, de Season Pass, de MyRISE Mega-Boost en SuperCharger pakketten, alsook WWE SuperCard content. Bij pre-order 3 dagen eerdere toegang.
  • nWo 4-Life Edition – Enkel digitaal verkrijgbaar en deze bevat naast de game ook alle content van de Deluxe Edition. De extra’s daar bovenop zijn MyFACTION EVO kaarten en additionele nWo kleding voor Hollywood Hogan, Scott Hall, Kevin Nash en Syxx. Teven is Eric Bischoff speelbaar en je krijgt toegang tot de WCW Souled Out 1997 en de WCW Bash at the Beach 1996 arena’s, alsook het nWo Wolfpac Championship. Ook deze editie geeft bij pre-order 3 dagen eerder toegang.

Voor de standaard editie en cross-gen bundel geldt een pre-order bonus. Als je een van deze edities in reservering plaatst, dan ontvang je het Undertaker Immortal pakket. Dit pakket bevat drie additionele Undertaker personages, MyFACTION EVO kaarten voor de Undertaker, alsook MyFACTION perks en bonussen.

De box-art met Rey Mysterio is als volgt en daaronder vind je nog wat mooie screenshots van de game. WWE 2K22 verschijnt op de genoemde datum voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.