Nadat we eerder al aan de slag konden met Vaas Montenegro en Pagan Min via uitbreidingen voor Far Cry 6, is het binnenkort de beurt aan Joseph Seed. Deze sekteleider kennen we natuurlijk als de grote vijand waar we het in Far Cry 5 tegen moesten opnemen.

De derde en tevens laatste uitbreiding voor Far Cry 6 is nu door Ubisoft van een releasedatum voorzien en die is erg dichtbij, zo verschijnt ‘Joseph: Collapse’ op 8 februari aanstaande. Volgende week dinsdag dus al.

In deze uitbreiding belichamen spelers Joseph Seed, de iconische schurk uit Far Cry 5. Er staat een gloednieuwe ervaring voor hen klaar, geïnspireerd op het roguelite-genre dat zich afspeelt in de diepten van de verontruste psyche van de schurk. Joseph: Collapse, een combinatie van intense actie en verhalen, biedt spelers een unieke kans om de gekwelde geest van Joseph te verkennen, meer te weten te komen over zijn verleden en het op te nemen tegen voormalige cultleden nadat zijn geloof gebroken was. Uiteindelijk gaat hij de confrontatie aan met zijn familieleden terwijl hij worstelt met zijn innerlijke demonen.