Omega Force’s monsterjaag game Wild Hearts is nu iets meer dan een maand beschikbaar en wist critici over het algemeen positief te stemmen, ook al kende het een vrij groot aantal bugs op release. Eerder deze maand kwam er al een update uit die een groot aantal van deze bugs verhielp, en het lijkt er op dat Omega Force zich meer gaat focusen op het leveren van nieuwe content.

Een nieuwe update voor Wild Hearts heeft een nieuwe Grimstalker-subspecies toegevoegd aan het spel. Als je Grimstalker weet te verslaan kun je nieuwe wapens en de Fulgent Armor set creëren met de materialen die je verzamelt. Grimstalker leeft op Natsukodachi Isle en heeft de kracht om vuur en water te manipuleren.

De update voegt ook nog drie nieuwe quests toe die je zullen uitdagen, zo zul je bijvoorbeeld moeten jagen op Mighty Dreadclaw, Pearlbeak en Lavaback in één quest. Bij het voltooien van een quest krijg je een nieuwe Chat Stamp en een Emote als beloning.

Begin volgende maand, 6 april, staat er nóg een nieuwe update gepland. In deze update wordt Murakomo, een vos Kemono toegevoegd. Met de materialen die je verzamelt wanneer je Murakomo verslaat kun je weer nieuwe wapens en armor craften. Ook wordt de Spinning Top Karakuri en een Limit Break systeem toegevoegd aan het spel.