Het wereldkampioenschap voetbal moet nog beginnen, maar EA weet al wie er gaat winnen. Ze hebben namelijk een voorspelling gedaan via de World Cup Kick-Off en Tournament modi van FIFA 23. Hieruit kwam naar voren dat Argentinië het kampioenschap zal winnen.

Het Zuid-Amerikaanse land zal Brazilië in de finale treffen nadat ze Frankrijk in de halve finale zullen verslaan. De finale wint Argentinië met 1-0 van Brazilië, waarna ze zichzelf voor het eerst sinds 1986 tot wereldkampioen zullen mogen kronen.

Lionel Messi speelt een belangrijke rol in het toernooi voor Argentinië. De stervoetballer zal namelijk acht keer scoren in de zeven wedstrijden die het land speelt. Daarvoor zal Messi de Gouden Schoen winnen. Ook wint hij de Gouden Bal als zijnde de beste speler van het toernooi.

Verwacht jij hetzelfde of voorzie jij toch een andere wereldkampioen? Weet wel, EA heeft dit vaker gedaan en de afgelopen drie keer hebben ze het telkens bij het rechte eind gehad wat betreft de winnaar van het toernooi.